TAP

TipsOraklet’s Anparts Projekt “TAP”

Vi der står bag TipsOraklet’s Oddsgruppe, har længe gået og leget med tanken om at lave en Oddsklub.

Men nu er vi gået skridtet videre og er gået i gang med at oprette et selskab med Betting, hvor du som medlem af gruppen har mulighed for at købe en anpart.

Vi går altså imod de der VIP klubber hvor man skal betale løbende pr. for at få ”gode og sikre tips” for en høj pris, uden at have nogen sikkerhed for, at man får noget for pengene. Her er det ”bagmændende der skummer fløden”

Hos os køber man en anpart som koster nogle penge, men så er DU også medejer af projektet og det er selvfølgelig i orden at eje mere end en anpart.

Målet er at sælge min. 500 anparter à 200,- = 100.000,-.
Disse penge spilles og yngles via de analyse værktøjer og den viden vi har til rådighed. Der spilles efter princippet tålmodighed, tålmodighed og tålmodighed.

Tilmeld DIG til TipsOraklet’s Anparts Projekt “TAP” Her

Det vil sige at det er ”sikre” kampe og hvor I derude har mulighed for, for små penge at være med på alle disse spil og få noget god lir` hver dag (eller næsten hver dag) – det kan være single spil eller doubler.

Hele filosofien bag spillemønstret vil være tilgængeligt og der vil være nogle spillemæssige regler der overholdes for, at sikre den enkelte anpartshave sit indskud, samt den efterfølgende dividende.

Din anpart er således det værd som ligger i virksomheden. Dvs. at du reelt kan sælge din anpart for 1.000,- når og hvis vi har 500.000,- i selskabet.

Du vil ligeledes løbende kunne se udviklingen af din anpart på en hjemmeside, for hver gang der har været spillet.

Der bliver selvfølgelig nedsat en bestyrelse blandt alle ejerne af anparterne. Alt spil, regnskaber, vedtægter, referater og meget mere være fuld tilgængelig for alle anpartshavere via en hjemmeside med eget log-in.

Du kan læse TAPs vedtægter her

På den årlige generalforsamling besluttes der hvor meget der udbetales af præmiepengene osv.
Der kan handles med anparterne internt osv.

Ydermere bliver der oprettet en SMS tjeneste med diverse info, tips og nyheder – udelukkende for at servicere alle anpartshaverne.

Der vil blive afviklet konkurrencer med præmier som vi skaffer hver måned osv. osv.

Tilmeld DIG til TipsOraklet’s Anparts Projekt “TAP” Her

To Top