Freynhofer

Søndags Frækkerten fra redaktionen på BN…

Søndags “Frækkerten” er også hentet i Em kvalen og fra den samme pulje som dagens Bonus spil. Her har vi en fidus til udeholdet, som viste i deres hjemmeopgør, at de har en god form i denne periode. 

Slovenien – Østrig = 1 = Odds 3,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Slovenien viste mange svaghedstegn i deres første opgør mod Nordmakedonien. Det enlige mål de får med hjem, fik de 5 minutter inde i overtiden efter at der blev dømt straffespark.

Så der er faktisk ikke så meget positivt at tage med fra det opgør. De har faktisk været gode hjemme og slog både polen og Israel. Så det er tydeligt, at skal de have point skal det ske foran egne landsmænd. Vi synes at muligheden er til stede i dag.

*

Østrig vandt deres kamp hjemme mod Israel med 3-1. Men først da israelerne havde scoret det første mål, virkede det til at Østrig vågnede op. Det var især den defensive del af holdet, der var ubalanceret og holdt østrigerne tilbage på egen halvdel.

Men da de slap sig selv mere løs, gik det som forventet. I dag vil de nok holde lidt mere på sig selv og tage det point med hjem, som de har fra kampstart. Men med de defensive udfordringer som østrigerne viste de havde – så tror vi faktisk på en hjemmesejr i dette opgør.

Slovenien – Østrig = 1 = Odds 3,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Booking.com
To Top