Freynhofer

Søndags “Frækkerten” fra Englands PL…

Igen har vi valgt et opgør, som nok bliver dagens mest omtalte – i hverfald hvis man befinder sig på den engelske side af kanalen. De 2 store giganter og ærkerivaler tørner sammen og der skal nok blive brug for ordensmagten – både før og efter kampen

Manchester Utd. – Liverpool = 1 = Odds 2,90
Spillet hvor du kan oprette flere konti med Pay Pal…

Manchester Utd. har revanche til gode, da de tabte senest disse 2 hold mødtes. Men til gengæld har den siden stået på 11 sejre, 1 remis og 1 nederlag. Det er forskellen på Mourinho og Solskjaer.

Så ingen tvivl om at ledelsen i Utd. så rigtigt, da de valgte at skifte manageren ud. Sidst de mødtes tabte Utd. med 1-3, så det skal hævnes. Nu er man så også hjemme på Old Trafford og formen er som nævnt, skiftet ud med sejre og succes.

Hvis man ser bort fra CL, så er Manchester Utd. det stærkeste hold i England lige pt. Bookmakerne har ikke den opfattelse, men det har vi på BNs redaktionen – og vi tror heller ikke at Liverpool får point i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Liverpool er i denne sæson et hold, som virkelig har skiftet et par gear og fået sat tingene i system. Tysk grundighed og de rigtige spillere, har gjort en forskel og det er sjovere for klubbens fans i denne periode i forhold til de seneset 29 sæsoner.

Liverpool har faktisk en reel chance for at ende som Mestre, men så skal de forbi denne hurdle uden at tabe point og det anser vi for at være helt umuligt. Det ville næsten være historisk, men det er der også meget af i Premier League.

Vi så mod Bayern München nogle af de taktiske udfordringer der er i Liverpool lige pt. Midterforsvaret er ikke i den bedste stand, grundet skader og offensiven virkede ikke het skarp. Vi tror det gentager sig i dag, men denne gang scorer modstanderne og dermed et nederlag til ærkerivalerne fra Manchester Utd.

Manchester Utd. – Liverpool = 1 = Odds 2,90
Spillet hvor du kan oprette flere konti med Pay Pal…

Booking.com
To Top