Bonus

Søndagens VM “Bonus” opgør…

Endnu et opgør vi forventer vil være meget seværdigt, hvis det hele ikke går op i taktisk spil og tilbageholdenhed. Men det er nu ikke det de 2 hold er mest kendt for og derfor tror vi faktisk på et målrigt opgør med 2 hold der scorer.

Tyskland – Mexico = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får den bedste LIVE-Stream under hele VM…

Tyskland er et suverænt godt hold, men har dog vist at de godt kan blive “forkølede” ind i mellem og ikke er så urørlige som de seneste mange år har vist. Men det betyder bestemt ikke at de ikke er kandidater til titlen.

Det var nok noget af en overraskelse for de fleste, da de tabte til Østrig med 1-2 og kampen før mod Brasilien med 0-1. 2 nederlag i streg til et tysk landshold, det ser man kun meget sjældent.

Når det så er sagt, så anser vi dagens modstandere på et lavere niveau end Tyskland, også selv om de ikke svinger 100%. Der er så meget rutine og så dygtige spillere på holdet – at de vil vinde deres første kamp sikkert med 2-3 mål.

*

Mexico er et OK hold i Sydamerika, men de har det svært mod europæiske hold, da spillestilen er en helt anden og de ikke har så mange spillere der til dagligt begår sig i denne fodbold del af verden.

De slog Skotland og Island, men de har også tabt til Kroatien og som bekendt til Danmark i deres sidste optaktskamp. Så det er bestemt et mandskab som den tyske Panzertank helt sikkert vil køre henover. Mexico har da heller aldrig slået tyskerne.

Tyskland – Mexico = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får den bedste LIVE-Stream under hele VM…

Booking.com
To Top