Freynhofer

Søndagens tidlige Sikre belgiske anbefaling…

Det lakker mod enden i det belgiske slutspil i Jupiler League, hvor Genk er løbet med mesterskabs titlen, men hvor der stadig er kamp om 2. og 3. pladsen. Dagens hjemmehold er netop med i den strid.

Antwerpen – Anderlecht = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens højeste Odds på dette udfald…

Antwerpen kom med nød og næppe med i denne gruppe, grundet en god slutspurt i den ordinære turnering. Og den form har de taget med ind i slutspillet, hvilket har sendt dem til tops.

De har dog 6 point op til nr. 3 fra Club Brügge, som dog skal møde Topholdet fra Genk i samme runde. Så en sejr her vil sende dem tættere på og så er muligheden klart til stede.

Antwerpen skal selv møde Club Brügge i sidste runde og kan afgøre det selv her – men det kræver så også mindst en sejr i dag – hvilket vi anser som stensikkert. trods det høje odds. Så Super TAK til Bookmakerne for det.

*

Anderlecht mangler 6 point i at nå en plads der giver adgang til EL i næste sæson. Men formen er til hundende og efter de indtil nu afviklede 7 kampe i slutspillet – har Anderlecht kun hentet en sejr og en enkelt remis.

Så det er virkeligt svært at forestille sig, at de kan stille noget op imod et så formstærk mandskab som det fra Antwerpen, der også er super motiverede. Odds’et er helt skævt sat – men vi på BettingNews redaktion.

Antwerpen – Anderlecht = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens højeste Odds på dette udfald…

Booking.com
To Top