Freynhofer

Søndagens “Special Bonus” fra UNL gruppe B…

Der er stadig 3 dage tilbage med kampe fra UEFA Nations League og dem har vi jo haft rigtigt fornuftigt fat i de seneste dage og det agter vi at fortsætte med.

Rusland – Tyrkiet = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får de fleste FreeBet tilbud som kunde…

Rusland skuffede en smule i deres første opgør i denne omgang af gruppespillet i UNL, ved kun at spille remis mod Sverige. Men de er også svære at score imod og da begge hold spillede meget defensivt, var det kun et retfærdigt resultat.

Tyrkerne er dog et andet slags mandskab og en kamp som russerne kan gribe an på en lidt anderledes måde og dermed også spille mere offensivt, end mod svenskerne. De slog da også russerne i første opgør på udebane.

*

Tyrkiet havde spillefri i turneringen og spillede i stedet mod Bosnien-Herzegovina på hjemmebane. Selvom det ikke var en kamp om point, var det alligevel skidt kun at hente en remis på 0-0.

Det var faktisk til tider gæsterne fra Bosnien der var bedst og de har slet ikke samme niveau som russerne. Det bliver igen et tæt opgør, men denne gang vil russerne hente alle 3 point hjemme foran egene landsmænd.

Rusland – Tyrkiet = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får de fleste FreeBet tilbud som kunde…

 

 

Booking.com
To Top