Freynhofer

Søndagens Special Bonus med et skuffende hold…

Bonus

Sidste års Mestre er startet ud på en negativ overraskende måde og skal til at forberede sig til at spille om at deltage i Champions League, så hvordan prioriterer klubben disse udfordringer.

Rosenborg – Vålerenga = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller via PC…

Rosenborg er igen i denne sæson kommet helt skævt fra start, men alligevel endte de som mestre efter endt sæson. Der er da også en tydelig fremgang at spore, både i forhold til spil og form. Men de forbereder sig også til CL kvalen – så måske det har haft en indflydelse.

Men hjemme foran egne fans er de altid svære. Når man så tillægger den tydelige formfremgang og en trup der efterhånden er helt skadesfri, så er vi ikke i tvivl om, at sidste års mestre henter alle 3 point og dermed en sejr.

*

Vålerenga er kommet godt fra land og har pt. placeret sig på en 4. plads. Men når vi ser på deres modstandere, så er det langt fra de hold der vil ende i den øverste halvdel – så vi vurderer det deres placering – som værende lidt billig.

Vålarenga har det heller ikke specielt godt med dagens hjemmehold, som de har tabt sikkert til, de seneste 4 gange de har mødtes. I alle kampe er der lukket mindst 2 mål ind og de 3 af kampene har givet 3 mål til Rosenborg. Så vi tror igen på en flermåls sejr til hjemmeholdet.

Rosenborg – Vålerenga = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller via PC…

Booking.com
To Top