Freynhofer

Søndagens “Special Bonus” fra syden…

Vi er nået til sidste runde i den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor topholdet slutter af hjemme foran egne fans, mod et hold der stadig har en hel del at kæmpe for – så det er 2 motiverede hold.

Huesca – Gimnastic = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus at spille for…

Huesca topper La Liga 2, men skal som minimum bruge 1 point for at sikre sig titlen og de mange penge og prestigen der følger med at vinde denne række. Så de vil selvfølgelig gøre hvad der skal til for ikke at tabe.

Men skal de føle sig 100% sikre, så skal de have alle 3 point og foran egne fans hjemme på El Alcoraz, hvor de kun har tabt 1 opgør efter 20 hjemmekampe. Den tror vi bare ikke på, selv om gæsterne også er motiveret.

*

Gimnastic skal faktisk også vinde for selv at afgøre deres skæbne, men de kæmper om 2 nedrykningspladser sammen med 4 andre hold. Så der er ikke plads til slinger.

Dog er det en rimelig hård opgave de skal ud på i dag. Formen er ringe, selvom de vandt senest hjemme over Leonessa som er et af de hold de kæmper imod for, at undgå nedrykning.

De var tidligere i sæsonen faktisk habile på fremmed græs, men de 4 seneste udekampe er alle tabt til hold som ligger rimeligt dårligt til i tabellen og her snakker vi om dem fra bunde. Nej de taber også dette opgør – så må de håbe lidt på heldet og hjælp fra andre hold.

Huesca – Gimnastic = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus at spille for…

Booking.com
To Top