Freynhofer

Søndagens “Special Bonus” fra Superligaen…

Superliga kampe kan være lidt trickie at spille på, men vi mener at det valgte opgør kun kan have en vinder, når man ser på både trup, evner, niveau og de midler de to klubber har til forskel, at arbejde med i hverdagen.

FC Midtjylland – AC Horsens = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEstream…

FC Midtjylland måtte lide den tort at ryge ud af Champions Leagues Play Offs og er derfor nu røget over i EL, hvor de sikkert også har større chance for succes på den lange bane.

Men ellers slider de sig positivt frem og det ser ud til, at de igen i år skal lege med om de sjove placeringer, der ender med at give metal om halsen efter sæsonen. AC Horsens både er og burde være en overkommelig modstander og det ender med en sikker sejr.

*

AC Horsens er kommet lidt tungt fra start og var endda tæt på at tabe til Hobro i sidste runde, men fik reddet kastanierne i de døende minutter og udlignede til 2-2.

Der ligger et stort stykke arbejde forude for Bo Henriksen og vi er overbeviste om, at det arbejde slet ikke er færdigt, når de møder sidste års mestre på deres hjemmebane. Vi tror på et nederlag på mindst 2 mål.

FC Midtjylland – AC Horsens = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEstream…

Booking.com
To Top