Freynhofer

Søndagens “Special Bonus” fra Primeira Liga…

GEVINST
Resultat: 4-2

Primeira Liga er den bedste portugisiske række, hvor vi har fundet en kamp vi anser som rimelig nem at gå til – men som Bookmakerne har valgt at give et dejligt tårnhøjt odds – i forhold de muligheder der er for en hjemmesejr.

Maritimo – Setubal = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet…

Maritimo er et jævnt hold i den portugisiske Primeira Liga, men er dog alligevel en størrelse der godt kan være med i den øverste halvdel. De har dog kun tabt 2 kampe hjemme på Estádio dos Barreiros, hvor aftenens kamp også afvikles.

Formen er bestemt ikke prangende, men med tanke på hvad gæsternes kommer med, så er det svært ikke at lægge nogle mønter på en hjemmesejr i denne kamp.

*

Setubal er Primeira Liga’s ringeste hold på udebane. Kun 4 point i form af 4 gange remis har de hentet i deres 12 kampe på fremmed græs. Så det er ikke et skræmmende mandskab der kommer på besøg på Estádio dos Barreiros.

Formen er faktisk god, hvis man ikke regner deres udekampe med. Vi skal helt tilbage til september for at finde en sejr på udebane i Pokalen, men i den efterfølgende turneringskamp mod samme hold, blev de høvlet igennem med et 5-2 nederlag.

Maritimo – Setubal = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet…

Booking.com
To Top