Freynhofer

Søndagens “Special Bonus” fra Premier League…

Dette opgør kunne have endt med at blive historisk, da den norske træner i Manchester Utd, så have været den første træner der henter 9 sejre i streg fra sin ansættelse dato. Det var der vist ingen der havde set komme.

Leicester – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus…

Leicester skriver ikke historie i denne sæson, som de gjorde for bare nogle få sæsoner siden. Men den optur de havde dengang har de ikke formået at ride videre på eller videreudvikle. Så de er faktisk blevet lidt ordinære.

Men de er stadig et hold der tilhører den bedste 1/3, men har dog ikke fået det til at ringe i denne sæson. De har da også været ramt af en tragedie og den virker til at sidde i dem endnu og i hele klubben.

Kun 3 sejre i deres 10 seneste kampe fortæller lidt om deres situation og kun 1 i de seneste 5. Så formen er helt til rotterne – eller tæt på – og i dag møder de rækkens mest formstærke mandskab.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUS flere gange

Manchester Utd. ridder ikke bare på en bølge – men nærmest over den. Desværre kal Solskjaer ikke skrive historie og være den første manager med 8 sejre i streg fra ansættelses datoen – efgter de kun fik 2-2 i tirsdagens Premier League opgør.

Deres seneste udekamp var mod Arsenal i FA Cup’en og den vandt man også – så selv de stærke hold må frygte de røde fra Manchester i denne periode.

De kan jo nærmest gå på vandet og gør det igen i dag med en sejr. Selv spillet er nu oppe på det niveau, som United var kendt for under Fergusson – og mon ikke han hvisker Solskjaer lidt i ørene engang i mellem – udover alle roserne.

Leicester – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus…

Booking.com
To Top