Freynhofer

Søndagens “Special Bonus” fra Danmark…

Vi er sprunget til den hjemlige bedste række Superligaen, hvor et mandskab fra den jyske hovedstad Aarhus, for besøg af holdet fra den geografiske hovedstad, nemlig FC København.

AGF – FC København = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får den Højeste Bonus på markedet…

AGF fik endelig en sejr på hjemmebanen, da de sidst var hjemmehold, men allerede i runden efter var tilbage i det gamle spor og hentede kun 1 point. 2 sejre i træk og “De Hviie” ville have talt om mesterskab med mere.

Men AGF vil ikke komme i nærheden af noget mesterskab og heller ikke få point i dette opgør. Selvfølgelig sætter de sig ekstra op, når det nu er københavnerne – men det tror vi ikke gør den store forskel.

Der mangler simpelthen kvalitet i spil og boldomgang og der er alt for mange personlige fejl i kampene. Det eneste de kan bryste sig af er, at de stadig er ubesejrede – men det er slut efter dette opgør.

*

FC København viste i kampen mod Brøndby IF er de er mere end godt på vej til noget stort igen. De spillede simpelthen bare bedre end Brøndby IF, der ikke var dygtige nok i den sidste fase.

FCKs defensiv er igen tilbage og så er de svære at score imod. Victor Fischer ser så også ud til at have indfundet sig under systemet og Ståle og det samarbejde skal nok give mange point og seværdige kampe. 3 sikre point til københavnerne.

AGF – FC København = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får den Højeste Bonus på markedet…

Booking.com
To Top