Freynhofer

Søndagens spanske “Special Bonus” spil…

GEVINST
Resultat: 1-0

Som overskriften antyder er det fra de spanske rækker vi har hentet dagens anbefaling i kategorien “Special Bonus”, hvor det er den bedste række La Liga, der leverer materialet til anbefalingen.

Alaves – Sevilla = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du et Gratis spil til kr. 100,- at lege med…

Alaves ligger og roder på en placering som nr. 18, hvilket er den bedste placering under stregen. Men det virker som om, at det er gået op for dem, for de er blandt de mest formstærke i ligaen i denne periode.

Især hjemme på Mendizorrotza har de vist langt bedre takter og de har kun indkasseret 1 nederlag i de seneste 6 kampe her. Selv på udebane har de også succes ind imellem.

Og lige præcis Sevilla har de faktisk et godt tag på, her på Mendizorrotza. De 5 gange Sevilla har været på besøg, er det kun lykkedes i et tilfælde at vinde. Vi tror at Alaves form i denne periode, vil give dem point i dette opgør.

*

Sevilla er selvfølgelig fra den anden ende af La Liga og ligger pt. på en 5. plads. Hjemme var de ubesejrede, indtil Durmisi og Betis hilste på, hvor de tabte med 3-5, hvor blandt andet Durmisi kom på tavlen.

På udebane har de slet ikke haft samme styrke og stabilitet i denne sæson og efter 9 udekampe, hedder den 3 sejre og 6 nederlag. Så det er et andet slags hold der spiller, når de er ude og indtil nu har det kun fungeret i 3 tilfælde.

Vi ved godt, at det er lige på kanten og Alaves skal på ingen måde have drillenissen på besøg. Men holder Alaves formen og tendensen for Sevilla er den samme og de har et formdyk i denne periode, så tror vi på point til hjemmeholdet.

Alaves – Sevilla = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du et Gratis spil til kr. 100,- at lege med…

Booking.com
To Top