Freynhofer

Søndagens “Sikre” tyske Bundesliga anbefaling…

Vi starter op i den tyske Bundesliga, hvor vi har fundet dagens “Sikre” opgør – og der burde faktisk stå stensikre. At Oddsét er så højt er underligt, men vi smider ihvertfald en helt del guld efter vores favorit – som også er de fleste andres favorit!

B. Gladbach – Hannover 96 = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE kal bruge NemID når du spiller…

B. Gladbach ligger nr. 2 i den bedste tyske række og det er bestemt ikke ufortjent eller heldigt. De har virkeligt spillet en god gang bold i denne sæson og det er også blevet belønnet.

Kun 2 nederlag efter 11. runder, var kun de færreste der havde spået, men de har vist særlige evner i denne sæson, som de manglede i sidste. De er også gode på udebane. De er sammen med Bayern München det mest scorende hold på fremmed græs indtil videre.

Men i dag er det hjemme og her er de helt suveræne. Ingen nederlag eller remis’er efter de første 5 kampe hjemme på Borussia-Park, kun sejre. Og scoreren er også mere end godkendt, da den lyder på 14-2. Vi kan kun se endnu en sikker hjemmesejr i dette opgør.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Hannover 96 viser kun i glimt at de kan spille med på dette niveau og de skal til at få det til at glimte noget mere. For indtil nu har det været en mat omgang, hvilket en placering som nr. 16 også indikerer.

Det er den bedste plads under stregen, men der er 6 hold der ligger i bunden indefor 3 point af hinanden. Så Hannover burde se at få point, inden der dannes et evt. hul til de andre hold.

Men at tro at det vil ske på udebane er helt hen i vejret. Indtil har de ingen sejre og kun 2 gange remis efter 6 udekampe. Scoreren hedder 7-15, så det virker kun til at de skal håbe på, at det ikke bliver en “ond” oplevelse, for dagens hjemmehold har masser af tur i den.

B. Gladbach – Hannover 96 = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE kal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top