Freynhofer

Søndagens Sikre Storkamp fra Premier League…

I dag søndag har vi flere rigtigt interessante opgør og vi spiller nok ikke lige efter de samme resultater, som de fleste andre. Men vi starter dog med et opgør som de fleste taler om og som virker som en sikker hjemmesejr.

Liverpool – Tottenham = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som ny kunde…

Liverpool er det eneste hold der kan true Manchester City fra at tage mesterskabet endnu engang. Begge mandskaber har meget at se til, da de begge stadig er med i Champions League. Men begge trænere er også dygtige til at dosere spillernes aktiviteter.

Liverpool gik videre, efter de havde sendt Bayern München ud og i den hjemlige Premier League, ligger de nr. 2. 2 point foran City, men Liverpool har også spillet 1 kamp mere. Så der er ikke plads til fejl. Men hjemme på Anfield, hvor kampen skal spilles i dag, har de været næsten sikkerheden selv.

Kun i 2 opgør har de smidt point i og det er begge kampe der er endt remis. SÅ ingen nederlag på Anfield i denne sæson i Premier League og det forventer vi bestemt heller ikke i dag, men en sejr. Liverpool skal først spille CL om 10 dage, så de har alt fokus på dette opgør.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Tottenham er røget ind i en lille nedturs periode og har kun fået 1 point i de seneste 4 kampe. Men de har nok været udfordret af Champions League, som de stadig deltager i. Her sendte de nemlig Dotmund på porten, efter en samlet sejr på 3-0 over de 2 opgør.

Nu har der været pause, men rigtig mange af spillerne har også været hjemme på deres landshold og det er spændende at se, hvor meget det har betydet – i forhold til at rette op på de problemer der har været i den senere tid. De har dog tidligere været rigtig gode på udebane.

Men 3 af de 5 nederlag de har haft på fremmed græs, er faldet i de seneste 3 kampe. Men de er stadig det næstbedste mandskab på fremmed græs, lige efter dagens hjemmehold. Vi tror ikke de har fået balanceret deres udfordringer så meget, at de får point med hjem i dag.

Liverpool – Tottenham = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som ny kunde…

Booking.com
To Top