Freynhofer

Søndagens Sikre opgør fra Mesterskabs Slutspillet…

Dagens opgør fra Belgien indeholder et hold, man hørte rigtigt meget om for en del år tilbage. Men økonomi og sportslig nedtur har bevirket, at dette mandskab der kommer fra den stolte klub Anderlecht, først nu igen er begyndt at vise tænder.

Anderlecht – Antwerpen = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Bedste Bonus at spille for…

Anderlecht står i denne runde overfor en noget bedre modstander, end i torsdagens hjemmekamp. Men formen er helt klart godkendt og hjemme er Anderlecht en fornuftig størrelse.

Anderlecht tabte den første runde til topholdet Gent, men det var på udebane og vel også forventet. Men hjemme har de ikke tabt siden november sidste år og det var også til Gent.

Ligeledes har disse to mandskaber rent historisk mødt hinanden 7 gange på Vanden Stock Stadium og kun 1 gang har de måtte sætte point til i form af en remis. Så 6 sejre foran egne fans ud af 7 mulige – modstanderne kan vel kaldes for en slags “ønske modstandere”.

*

Antwerpen vandt lidt overraskende over topholdet fra Genk, men det var også hjemme hvor de er stort set lige så stærke som dagens hjemmehold. Det er til gengæld en helt anden snak på udebane.

De seneste 4 kampe har kun givet 1 point og disse hold havde samme niveau hjemme, som dagens ditto. Vi er ikke i tvivl om at hjemmeholdet løber med alle 3 point – igen igen.

Anderlecht – Antwerpen = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Bedste Bonus at spille for…

Booking.com
To Top