Freynhofer

Søndagens “Sikre” opgør fra Danmark…

Så er vi nået til nogle af de vigtigste kampe i den danske Superliga, i hvert fald når det kommer til nedrykning – for her er det opgør nr. 2 og taberen af de 2 opgør, har ikke den lyseste fremtid foran sig.

Randers – FC Helsingør = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Randers fik 1-1 i det første opgør, men var det bedste af de 2 hold. Men hjemme i Nordsjælland har de en evne til at få point, hvis de kommer først på måltavlen og det gjorde de i netop det første opgør.

Men hjemme i Randers på BioNutria Park vil de være et både anderledes og bedre spillende hold. De behøver selvfølgelig ikke at skulle frem og satse, grundet det enlige udebanemål, men det vil være for farligt at spille på en remis. Vi er ikke i tvivl om at de sejre hjemme på BioNutria Park.

*

FC Helsingør har gjort det hæderligt i deres første sæson i Superligaen, men vi tror ikke rigtigt på, at de går hele vejen i disse 2 opgør.

I forvejen er de ikke meget bevendte på udebane og vi kan ikke rigtigt se, hvordan det skulle være ændret til dette opgør. Jo, der er selvfølgelig en lidt anden nerve i dette opgør, men vi tror alligevel ikke at hjemmeholdet snubler, men at Helsingør taber.

Randers – FC Helsingør = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Booking.com
To Top