Freynhofer

Søndagens “Sikre” nytårs anbefaling på BN…

GEVINST
Resultat: 3-2

Vi starter årets sidste søndag op med en anbefaling fra den næstbedste italienske række Serie B, hvor vi har spottet et godt odds på et rimeligt sikkert udfald.

Ascoli – Crotone = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Nytårsbonus…

Ascoli er et traditionelt italiensk hold, der går efter det ene point på udebane og alle 3 hjemme foran egne fans. Men den plan har ikke helt holdt i denne sæson, i hvert fald ikke på udebane.

Hjemme på Cino e Lillo Del Duca går det næsten efter planen, hvor man kun har tabt et opgør i denne sæson, men de 8 øvrige kampe er fordelt ligelig med hhv. sejre og remis. I dag får de endnu en sejr på kontoen foran egne fans.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Crotone er også bedst hjemme, selv om det er tæt på elendigt alligevel – og så kan man næsten regne ud, at på udebane er det helt til hundende, hvilket næsten også er tilfældet. Der er en grund til at man ligger 3. sidst, med 5 point p til redning.

Kun 1 hold har scoret færre mål end Crotone og scorer man ikke mål, er det svært at vinde fodboldkampe. 15 stk. i 16 kampe. På udebane har man scoret 3 og lukket 13 ind i de 8 kampe der er spillet – så endnu et nederlag vil ikke overraske nogen og vil være det forventelige.

Ascoli – Crotone = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Nytårsbonus…

Booking.com
To Top