Freynhofer

Søndagens “Sikre” Ligue 1 anbefaling…

Så handler det om fransk topfodbold, hvor det er nr. 1 og nr. 3 der her tørner sammen om point. Men vi vurderer dog, at nr. 1 har så meget klasse, at nr. 3 mister alle 3 point i dagens topopgør.

Lyon – PSG = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Lyon er fornuftigt med i den franske Ligue 1 og ligger pt. nr. 3. Mester skabet er stort set gået til gæsterne allerede. Så det er krummerne der skal kæmpes for og her er der 3 point op til Marseille, som ligger på den sidste plads der giver direkte adgang til CL.

Formen er ikke ringe, men den er heller ikke helt oppe og ringe i denne periode, men de mange remis’er er begyndt at blive vendt til sejre. Så på den front går det fremad. Men vi vurderer, at dagens gæster bare er så meget bedre, at Lyon ikke kan vinde, men kun gøre en god figur, som de fleste andre hold.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

PSG, hovedstadsklubben med de mange trofæer og titler, ser ud til at styre direkte mod endnu en et mesterskab, med hele 13 points margin ned til nr. 2. Og så er de endda nede med 2 kampe, som har været udsat, i forhold til de øvrige hold.

Ikke for at gøre Lyon til et dårligt hold, men de fleste hold bliver mindre gode når de har med PSG at gøre og det samme vil være gældende i dag for Lyon. Vi er ganske godt tilfreds med Odds’et i denne anbefaling.

Lyon – PSG = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top