Freynhofer

Søndagens “Sikre” gave fra Norge…

Vi har her været et tur nord på for at finde dagens “Sikre” anbefaling og vi mener selv her på redaktionen, at Bookmakerne har været i gavehumør også denne steghede søndag – og vi smider selv masser af guld efter kampen.

Nest-Sotra – Aalesund = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Nest-Sotra er oprykker fra Divisionen og har sine udfordringer på dette højere niveau. De startede ellers godt ud, men er som mange oprykkerholde begyndt at falde igennem når det bliver hverdag.

De 2 seneste hjemmekampe er begge tabt til hold der ligger under dagens gæster, som topper den næstbedste række i Sverige. 4 hjemmekampe og kun sejr – det bliver barnemad for gæsterne der er niveauer bedre.

*

Aalesund måtte lide den tort at rykke ud af Eliteserien efter sidste sæson og kæmper nu for at komme tilbage i det bedste selskab. Og den mission ser indtil videre ud til, at gå i den rigtige retning.

10 kampe og kun 1 nederlag, viser de har niveau fra sidste sæson endnu og scoreren på 23-9 indikerer også, at de sikkert ender med en direkte oprykning. Aalesund har vundet 4 ud af 4 udekampe og den 5 kommer i dag.

Nest-Sotra – Aalesund = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Booking.com
To Top