Freynhofer

Søndagens “Sikre” fra Æresdivisionen…

Selvom vinteren hærger Danmark, så er der heldigvis lunere områder af Europa, hvor det er muligt at afvikle fodboldkampe i fornuftige temperaturer. I Holland er de igang igen på fulde damp.

Heerenveen – Alkmaar = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Heerenveen som nr. 10, men rent point mæssigt midt i rækken. For der er både 5 point op til det sjove selskab og 5 point ned til fiaskoen. Så der er ikke så meget plads at rutte med.

I Holland er det normalt at man er bedst hjemme, men det har Heerenveen bestemt ikke levet op til denne sæson. På udebane har de fået 15 point – men hjemme kun 6!!!

Og det er via 1 sejr og 3 gange remis. Scoreren hedder 14-21, så det er ikke et hjemmepublikum der er vandt den helt store succes. Vi tror heller ikke på at de får noget at råbe hurra over i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Alkmaar spiller jævnt godt på både ude og hjemmebane. 15 point er hentet hjemme og 13 på fremmed græs. Og formen var faktisk god før jul, indtil de ramte PSV på udebane i den sidste kamp før jul – helt fair.

De har så fortsat den gode form i 2019, hvor begge de 2 første kampe i Æresdivisionen er vundet med hhv. 2-0 og 3-0. Så defensiven fungerer også. Vi gover dem en klar favoritværdighed i dette opgør og ser e tæt kamp, men med en sejr til gæsterne.

Heerenveen – Alkmaar = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top