Freynhofer

Søndagens Sikre foræring fra La Liga…

Det er faktisk helt vildt, at man få så højt et odds på et hjemmehold, når det er et mandskab som Real Madrid. Selv om sæsonen ikke har været prangende, så er det stadig for vildt at forære så mange væk af Bookmakerne

Real Madrid – Villarreal = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Real Madrid har måske ikke haft sin bedste sæson, men de vil helt sikkert gerne sætte et sidste godt aftryk, når de spiller foran egne fans. Selv om klubben ender som nr. 3, uanset hvad, så vil de stadig gå på banen for at vinde.

Hjemme foran egne fans har de trods alt vundet 12 ud af 17 opgør. Ikke lige så flot som de plejer, men de er altså et super godt hjemmehold. Villarreal har før drillet Real Madrid hjemme og måske er det derfor, at Bookmakerne oversatser lidt!

*

Villarreal er inde i en god stime og med 3 runder tilbage og kun 4 point ned til stregen, så var det helt rigtigt at få skruet op for gashåndtaget. Men det har så været mod hold fra den tunge ende og ikke fra toppen af La Liga.

Villarreal har før triumferet på Real Madrids hjemmebane og også flere gange hentet en remis. Men i denne sæson er der alligevel for langt mellem de to mandskaber, rent styrke mæssigt. Det bliver sikkert n tæt kamp, men Real Madrid vinder.

Real Madrid – Villarreal = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Booking.com
To Top