Freynhofer

Søndagens “Sikre” flyvende hollænder…

Vi starter denne søndag op med en ordinær turneringskamp fra den næstbedste hollandske række 1. Division, hvor vi har fundet en kamp med et ret hæderligt Odds, på et ret så sikkert udfald.

Sparta Rotterdam – Cambuur = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får Dit indskud 3x tilbage at spille for…

Sparta Rotterdam røg ud af Æresdivisionen efter sidste sæson og kæmper nu for at vende tilbage til det gode selskab. Indtil nu går det faktisk fint, med en 4. plads og kun 2 point op til topholdet Almere.

Især hjemme på Het Kastee i havenbyen Rotterdam, er de historisk kendte for at være et stærkt mandskab. Det har samme har vist sig i denne sæson, hvor de har taget maksimumpoint i deres 4 første kampe med en score på 9-2. Den 5. i streg kommer i aften.

Meld dig ind i Tipsoraklets Oddsgruppe på Facebook – der er penge at hente!

Campuur er fast inventar i den næstbedste række og startede faktisk godt i sæsonen første kampe. Men de er faldet i form over de seneste kamp og de sidste 2 er begge tabt. Især nederlaget til bundholdet i sidste runde.

På papiret ser det ikke ud som en sikkert 1-tal, men der er så meget der taler i forhold form og spillested, at vi ikke er i tvivl om, hvem der løber med alle 3 point i dette opgør.

Sparta Rotterdam – Cambuur = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får Dit indskud 3x tilbage at spille for…

 

Booking.com
To Top