Freynhofer

Søndagens “Sikre” anbefaling fra Bundesligaen…

Det valgte opgør har vi faktisk set frem til i en uges tid, da vi synes at udfaldet kun kan gå i en retning og odds’et stadig er ret højt af en af de “Sikre” at være. Men det er nok grundet en sæsonstart som var mildest talt pinlig.

Frankfurt – Wolfsburg = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens absolut højeste Bonus…

Frankfurt kom rigtigt skidt fra start – men fik start på Bundesligaen, men fik skiftet støvlerne ud med Jesus sandaler og har gået på vandet lige siden. De seneste 13 kampe har kun givet en enkelt remis – at andet har været sejre.

De sidste 6 kampe hjemme foran egne fans i alle turneringer, har givet over 20 scoringer og i dag er vi sikre på, at de heller ikke vil holde sig tilbage. Disse kampe er alle vundet med mere end 1 mål, så det vurderer vi også sker i dag – men spiller bare på den rene sejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Wolfsburg ligger nr. 9, som er den sidste plads i den øverste halvdel. Vi havde nok venter noget mere fra deres side, men gamle vaner med mange personlige fejl er igen begyndt at spøge i klubben.

Det har været meget jævnt kedeligt og kampene er fordelt med 4 sejre, 3 gange remis og 5 nederlag. Så lige pt. ligner det ikke en successæson. Det kan muligvis vende på et tidspunkt, men på udebane mod rækkens mest formstærke mandskab, ser det ikke bare svært ud – men stort set umuligt, at skulle opnå point.

Frankfurt – Wolfsburg = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens absolut højeste Bonus…

Booking.com
To Top