Freynhofer

Søndagens Påske Frækkert fra Dannevang…

Vi slutter helligdagen af i den hjemlig andedam, hvor det er nedryknings gruppen vi har hentet kampen fra og hvor det ene hold stort set allerede har sikret sin overlevelse, her 3 runder før sidste kamp.

Vejle – AGF = 1 = Odds 2,75
Spillet hvor du får dagens Bedste Påske Bonus at Lege med…

Vejle har 5 point op til Horsens på den rigtige side at sikkerheden og en forbliven i Superligaen også i næste sæson. Formen har været stigende siden den tidligere spanske træner stoppede og de 2 seneste kampe er begge vundet.

Sammen med gøsterne er det de 2 mest formstærke mandskaber i denne gruppe. Vejle er helt klart motiveret og det bakkes op af den gode form. Hjemme foran egne fans er Vejle stadig et rigtigt godt hold.

Det er da også hjemme de fleste point er kommet. Vi tror alle 3 kommer i dag, efter en god periode og en masse motivation, efter at de kan lugte en redning forude.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

AGF har 9 point ned til SønderjyskE, som de slog i seneste runde med 1-0. Så mon ikke at luften går en smule ud af ballonen, nu hvor der ingen fare er til stede mere. Nogen ville måske mene det modsatte, men det pres der er når man kan rykke ned er stort.

Spillet er da heller ikke prangende, da SønderjyskE faktisk burde have været foran efter 1. halvleg. Men fodbold er nogen gange bare et barsk sted at være. AGF gik til pause med en føring på 1-0 og den forsvarede de kampen ud på en ret uskøn måde.

Vejle – AGF = 1 = Odds 2,75
Spillet hvor du får dagens Bedste Påske Bonus at Lege med…

Booking.com
To Top