Freynhofer

Søndagens Nytårs “Frækkert” fra Italien…

Årets sidste søndags anbefaling er også hentet i den italienske Serie B, hvor vi har fundet årets sidste “Frækkert” hvor der er et godt odds og hvor vi på BettingNews mener, at der kun kan komme et udfald.

Salernitana – Pescara = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Freebets…

Salernitana er også typisk italienske, men har haft det lidt svært med at hente det ene point på udebane, som kun er lykkedes 3 gange ud af 7 kampe på fremmed græs. Her skal der forbedringer til hvis de skal rykke op.

Men som holdet lige udenfor de sjove pladser, er der masser af muligheder for at det hele ender godt efter sæsonen og en oprykning. For hjemme på Arechi stadion er de rækkens næstbedste hjemmehold.

Kun 1 nederlag og det var til topholdet fra Brescia, så her giver man ikke ved dørene og vi skal da også helt tilbage til 2004 for at finde den seneste udesejr mellem disse 2 hold på Arechi stadion.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Pescara har tumlet en del rundt siden september, efter en super start på sæsonen. Især på udebane har det ikke været godt, hvor de seneste 4 kampe kun har givet 1 point og en score på 3-9.

Derfor ligger de da også kun 3 point foran dagens hjemmehold på en 6. plads, efter at have ligget i top 3 i starten af sæsonen. Og formkurven virker ikke for opad gående, hvilket giver os på redaktionen den tro, at de taber endnu en kamp på udebane, mod et super godt hjemmehold i god form.

Salernitana – Pescara = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Freebets…

Booking.com
To Top