Bonus

Søndagens Jule “Special Bonus” fra Italien…

Også dagens Jule “Special Bonus” er hentet i det støvleformede land mod syd, Italien. Iøvrigt et yndet rejsemål for mange danskere og især flygtninge – dog med forskellige ønsker for opholdet. Igen er det i Serie B vi har hentet kampen.

Venezia – Cosenza = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste JuleBonus på 122%..

Venezia kom lidt skidt i gang med denne sæson og det er årsagen til at de stadig hænger lidt bagefter de bedste hold endnu. Men formen er stigende og der høstes masser af point i denne periode.

Hjemme foran egene fans er de stadig ubesejrede, med 3 sejre og 2 gange remis. Vi kan heller ikke forestille os at de taber dette opgør – men tvært imod vinder det.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Cosenza er i en rimelig dårlig form, med kun 4 point i deres seneste 5 kampe. Den ringe og ustabile form har stået på i et stykke tid og det har placeret dem på den sidste plads over nedrykningsstregen.

De har spillet 8 opgør på udebane, med kun 1 sejr i bagagen. 5 af kampene er endt med nederlag og det efterlader en score på 4-13 hvilket indikerer, at det ikke er på udebane at de vil hente ret mange point. I dag får de ingen med hjem eller andre julegaver i de 90 minutter.

Venezia – Cosenza = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste JuleBonus på 122%..

Booking.com
To Top