Bonus

Søndagens italienske “Bonus” fra panelet…

Man er kun nået til den næstsidste spillerunde i den italienske Serie A, hvor der kun er få hold tilbage, som stadig kan nå overleve eller at ende på en af de sjove pladser. Men vi har fundet et opgør næsten uden betydning.

Torino – SPAL = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som Ny kunde…

Torino var længe med fremme hvor det var sjovt og motiverende at gå på banen. Men da de kunne se, at det ikke ville ende med en plads i Europa, har det virket som om at luften er gået helt ud af ballonen.

Ingen sejre i deres 5 seneste kampe. Fair nok at tabe til Napoli og Atalanta, men tidligere ville de have matchet dem langt bedre. Selv hjemme på det Olympiske stadion i Torino er de faldet sammen. Måske henter den en remis – mere tror vi ikke på.

*

SPAL er faktisk kun 1 point fra en nedrykning og de er hele 5 hold der bejler til denne sidste nedrykningsplads. SPAL er dem der står bedste qua en god score, men vinder de øvrige hold og taber SPAL, er de helt ligegyldigt.

Så SPAL vil gå på banen for at hente point, så de selv kan sikre deres overlevelse. De seneste 2 kampe er vundet, så sandhedens time er gået op for dem. Vi tror på mindst det ene point, som sikkert vil være nok i den sidste ende. Kommer der en vinder er det SPAL vi tror mest på.

Torino – SPAL = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som Ny kunde…

 

Booking.com
To Top