Freynhofer

Søndagens franske Sikre anbefaling fra BN…

Vi starter denne lørdag op med lidt Flamsk – på fodboldbanen – fra den bedste rækkes EL-gruppe. Her begynder det at snerpe til, hvis de enkelte hold skal nå den ene plads der kæmpes om i denne sidste fase.

Charleroi – Westerlo = X2 = Odds 2,15
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus at lege med…

Charleroi tabte de 2 første opgør i slutspillet og er allerede faldet en del tilbage i forhold til fører holdet. 3 point er der opnået efter de første 3 kampe og det virker til at ære for meget i et tæt slutspil.

Kun 3 mål har Charleroi scoret og formen virker til at fortsætte den forkerte vej. De kan ikke rykke ned, så det virker en smule som om, badetøflerne er taget på. De vandt godt nok hjemme i sidste runde, men det var over formsvage Eupen. Vi tror ikke på en hjemmesejr.

*

Westerlo bider fra sig. De tabte første opgør, men har vundet og endda spillet remis mod topholdet fra St. Truiden. Så kun 2 point skiller dem fra den enlige EL-plads der spilles om.

Formen har virket stigende længe og Westerlo er blandt de bedste i den nederste halvdel af den bedste belgiske række Jupiler League. Scoreren hedder 6-3 for de 3 første kampe – noget bedre end hjemmeholdets.

Sidst de besøgte Stade du Pays i Charleroi, rejste de hjem med en 2-1 sejr. Vi ville ikke blive overrasket hvis det gentager sig. Men som minimum tror vi på mindst det ene point til gæsterne.

Charleroi – Westerlo = X2 = Odds 2,15
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus at lege med…

Booking.com
To Top