Freynhofer

Søndagens franske “Frækkert” fra Ligue 1…

Vi slutter af med endnu et opgør hvor vi er overrasket over odds’et på vores favorit – men det gør bare humøret endnu bedre når væddemålet sættes. Dt er den bedste franske række det handler om, med et af de bedre hjemmehold i god form!

Montpellier – Rennes = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEstream…

Montpellier tilhører faktisk et af de bedre hjemmehold, med kun 1 nederlag i sæsonen foran egne fans indtil nu. Scoreren på 11-3 indikerer da også, at La Mosson stadion er et svært tilgængeligt sted. 

Formen er rækkens 3. bedste, kun skæmmet af et nederlag til Angers på udebane i sidste runde. Men i dag er det hjemme på La Mosson og her er der andre boller på suppen. Vi vurderer en sikker hjemmesejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Rennes er ikke helt tabt bag en vogn, men hr kun formået at tilkæmpe sig en placering i midterfeltet. De har fået havldelen af deres point hjemme og det vil sige at de 8 sidste er kommet på udebane.

De har haft gode resultater på fremmed græs på det seneste, men det har også være mod hold i den meget tunge ende af rækken. Hjemmeholdets 3. plads vidner om, at dagens modstander er af en helt anden kaliber og de vil skyde med skarpt. Vi kan ikke engang se det ene point, selv om der har vore femgang på fremmed græs.

Montpellier – Rennes = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEstream…

Booking.com
To Top