Freynhofer

Søndagens “Frækkert” fra syden…

Her gik man lige og troede, at foråret havde erobret det danske kontinent – men det var kun en forsmag på hvad der forhåbentligt venter os. I Portugal er der noget varmere og her er det dagens topopgør vi har kigget på.

Benfica – FC Porto = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får kr. 2000,- i Bonus som NY kunde…

Benfica har med en stabil form, bevæget sig op på en umiddelbar 1. plads. De seneste 9 kampe er alle vundet i streg og vi skal hele 10 kampe tilbage for at finde det seneste pointtab i form af en remis.

Efter 29 kampe har de kun tabt 1 opgør, så ingen tvivl om, at Benfica er tilbage med fordoms styrke. Hjemme på Estádio da Luz har de spillet 14 kampe og kun i et opgør har de måtte forlade banen med en remis – de 13 øvrige er alle vundet.

*

FC Porto er snublet nogle gange i den senere periode, selv om de faktisk lå rigtigt godt til for bare 3 uger siden. Men det har ikke rigtigt fungeret på udebane, hvor de har tabt de 2 seneste kampe.

Og det har været mod hold de ikke normalt ville tabe til. Det virker som om, at efter Liverpool sendte dem ud af CL, så har selvtilliden fået et gok. Det ligner umiddelbart et tæt opgør – men vi vurderer, at Benfica tager endnu et skridt videre og vil fører med 4 point efter dette opgør.

Benfica – FC Porto = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får kr. 2000,- i Bonus som NY kunde…

Booking.com
To Top