Freynhofer

Søndagens “Frækkert” fra Premier League…

Så tørner 2 af de helt store klubber sammen, fra den bedste engelske række Premier League. I denne periode, med de 2 holds form, kan det kun blive et seværdigt opgør, med masser af fart på. Måske ikke altid lige kønt – men underholdende.

Arsenal – Manchester Utd. = 2 = Odds 3,00
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere Bonusser…

Arsenal var en tur i Frankrig i midtugens CL kamp og her gik det ikke som håbet. Hele 2. halvleg måtte Arsenal spille med 10 mand, og så er det svært for selv et godt hold. De endte da også med at tabe 1-2.

Nu er de tilbage i London og foran egne fans. Holdet er lidt slidt og har lidt skader, men det er en bred trup, så det er der plads til. Formen er dog en smule ujævn og troen på egne evner er også en smule presset.

Hvor skal fokus lægges og hvordan skal der prioriteres. Selvfølgelig er Premier League utrolig vigtig, da det er den der kan give adgang til CL, men penge og prestige fra CL er også vigtigt. Vi tror at de fejler i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Manchester Utd. ridder på en bølge. Det er der vist ingen der er i tvivl om. Solskjaer og Co. har virkeligt rykket sig siden Jose Mourinho blev smidt på porten – hvor efter det kun er gået en vej – mod toppen.

At kun have opnået et nederlag indtil videre, mod PSG i CL, og stort set vundet resten – så har man virkelig fået skruet fødderne rigtigt på.

Selv om der er en del skader, så tror vi at den bølge de ridder på og de nye “Jesus sandaler”, vil give dem endnu en sejr og endnu en optur. De er trods alt bedst på fremmed græs med Solskjaer.

Arsenal – Manchester Utd. = 2 = Odds 3,00
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere Bonusser…

Booking.com
To Top