Freynhofer

Søndagens “Frække” franske afslutning…

Vi slutter den vejrmæssige triste søndag af med en brag af en kamp fra den franske Ligue 1, hvor 2 af rækkens mest formstærke mandskaber tørner sammen og vi forventer at det ender med en lille overraskelse.

Nantes – Rennes = 2 = Odds 2,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Nantes vandt hjemme over Montpellier, som er næsten lige så formstærke ude som dagens gæster fra Rennes. Men Nantes er også gode og stabile hjemme på De la Beaujoire, selv om de var lidt langsomme med at komme i gang i denne sæson.

Formen er ikke helt i top i denne periode, så det var en tiltrængt sejr og nu er der lige langt op og ned til de respektive streger for nedrykning eller Europa plads. Vi tror at de falder sammen igen, som de plejer efter sejr.

*

Rennes tabte senest på udebane mod Monaco i Pokalen, men det skal siges at det var en decimeret mandskab, hvo flere af de stærkeste spillere sad over. Om det var en fejlvurdering, da det var Monaco – eller en prioritering!

De var ellers foran med 1-0, men endte med at tabe med 1-2. I dag er det fuldt mandskab og elv om de tabte i pokalen, gjorde de alligevel god figur, trods et prioriteret mandskab.

Vi tror på dem igen i aften i Ligue 1, hvor fokus er og her er de faktisk blandt de mest formstærke mandskaber, hvor det kun er PSG der er en kende bedre. Vi satser på en fræk udesejr.

Nantes – Rennes = 2 = Odds 2,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top