Freynhofer

Søndagens engelske Super Frækkert og kamp…

Der er “næsten” topopgør i søndagens Premier League kamp fra London, hvor et noget ubalanceret hjemmehold ikke rigtigt har fundet melodien endnu. Begge hold deltager i Champions League og begge hold tabte i første gruppe kamp.

Chelsea – Liverpool = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor få det højeste Odds på dette udfald…

Chelsea kendte ikke deres besøgstid i deres første kamp i denne sæsons udgave af Champions League. Ikke fordi Chelsea spillede elendigt, men man udnyttede de muligheder der opstod en del af – især i første halvleg.

I stedet endte det med at Valencia lidt heldigt fik scoret og derefter kunne det spanske mandskab nøjes med at holde det lidt tandløse Chelsea mandskab væk fra at score – og det lykkedes.

I dag er det igen hjemme i London, men mod et britisk hold – selv om de også deltager i Champions League. Men Chelsea har haft det tungt med den måde Liverpool spiller under Klopp og har endnu ikke vundet over dem ham/dem.

Vi tror heller ikke at de får noget ud af deres anstrengelser i dag, da spillet ikke hænger sammen og de vil være under et konstant tryk. De får nok at gøre med at sparke bolden væk.

*

Liverpool tabte godt nok i midtugen på udebane til Napoli. Det er ingen skam at tabe til dem i Italien. Måske bare lidt ærgerligt at det var 2 klare spillerfejl der endte med at koste dyrt.

Nederlaget blev på 0-2, men 0-1 havde nok været det rigtige resultat. Men sådan fungerer det ikke i fodbold og det er derfor at den sport ind i mellem kan frustrere.

Men det er uhyre sjældent at Liverpool har sat point til i 2 kampe i streg, mens de har haft Klopp bag roret. Men det er ikke det eneste der for os til at tro på en sejr i dag. 

Liverpool er bare et bedre hold og er bedre spillende. Det tryk som Klopp lærer sine hold at spille med, har mange engelske hold rigtigt svært ve at dæmme op for – det samme gælder for Chelsea. Vi er ret sikre på en Liverpool sejr, selv om det er på udebane.

Chelsea – Liverpool = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor få det højeste Odds på dette udfald…

Booking.com
To Top