Freynhofer

Søndagens engelske Premier League Frækkert på BN…

Så er det nok et af de meste spændende opgør i denne runde af den engelske Premier League, da det er et stormøde mellem 2 mandskaber, der slås om den sidste CL plads – og det kan vise sig ikke at være nok i den sidste ende.

Manchester Utd. – Chelsea = 1 = Odds 2,55
Spillet hvor du får fordoblet DIN Indsats som Ny kunde…

Manchester Utd. har et skud i bøssen tilbage, hvis de skal være det hold der snupper den sidste CL plads i Premier League. De kunne allerede have indtaget pladsen, men tabte i sidste runde til lokal rivalerne, der spiller i lyseblåt.

Men heldigvis har de nærmeste konkurrenter, som er Arsenal og Chelsea, selv sat en del point til i den senere periode, og ingen af holdene virker som om de er i topform.

Men dagens gæster er bestemt ikke på samme niveau som City og spillet virkede også langt bedre end set i en periode hos United. Så vi er af den klare opfattelse og tro på redaktionen, at Utd, vinder i dag og smutter forbi Chelsea i tabellen.

*

Chelsea havde ellers en super fin periode, men har på det seneste enten fået gummiben eller tabt en smule af pusten. Men det betyder bestemt ikke at de er i ringe form, men bare har sat nogle ærgelige point til.

Senest spillede de kun 2-2 mod Burnley på Stamford og det var 2 point de mistede i kapløbet. Det betød også at både Arsenal og Utd. igen fik mulighed og tro på at snuppe denne sidste plads.

Form mæssigt er Chelsea en smule bedre, men har heller ikke mødt City og Barcelona, som Utd har. Det bliver tæt og måske også en mindre velspillet kamp. Men vi tror på redaktionen, at de går som de 2 seneste gange at Chelsea har besøgt Old Trafford – nemlig med et nederlag til gæsterne.

Manchester Utd. – Chelsea = 1 = Odds 2,55
Spillet hvor du får fordoblet DIN Indsats som Ny kunde…

Booking.com
To Top