Freynhofer

Søndagens engelske “Frækkert” fra PL…

Vi slutter dagens anbefalinger af med et opgør fra den første runde af Premier League, hvor der er stormøde mellem to hold, som de fleste forventer skal spille med om de 4-5 øverste pladser – så der er noget at glæde sig til at se på.

Arsenal – Manchester City = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets Højeste Velkomstbonus….

Arsenal bliver spændende at følge i den nye sæson, efter Arsene Wenger er rejst tilbage til hjemlandet og familien og der nu står en ny manager bag holdet, med nye idéer og en lidt ændret spillestil.

Som hold er Arsenal bestemt ikke blevet ringere i sommerpausen og i deres optaktsfase har de da også vist rigtigt gode takter, både spillemæssigt og resultatmæssigt. Dog tror vi at de starter med et nederlag, men nu er modstanderne heller ikke hvem-som-helst.

*

Manchester City har allerede haft deres første vigtige opgør i denne sæson og det var i den engelske udgave af Super Cup’en, som de vandt med 2-0 over Chelsea. Så de er i gang.

Der er kommet et par interessante navne til og en enkelt har vist sig at være det helt rigtige indtil videre. Når man kender Pep’s tilgang til sporten og sit hold, så ved vi på redaktionen at de er klar.

Som hold aner vi på redaktionen Manchester City’s til at være en kende bedre en Arsenal og når man så også har Peppe bag roret, så har man i mange tilfælde også en taktisk fordel. Det bliver, seværdigt og spændende – men City vinder.

Arsenal – Manchester City = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets Højeste Velkomstbonus….

Booking.com
To Top