Freynhofer

Søndagens danske VM “Frækkert”…

GEVINST
Resultat: 1-1

Vi er godt klar over at de nationale “briller” også spiller en smule ind i denne anbefaling, men vi mener faktisk helt seriøst at vores danske drenge har en rimelig god chance for at bringe sig videre.

Kroatien – Danmark = X2 = Odds 1,95
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStreaming…

Kroatien har spillet en god VM slutrunde indtil videre og har rent offensivt virket rigtige stærke. Scoreren på 7-1 efter gruppespillet indikerer også, at den side af spillet er i orden.

Men man har kunnet fornemme i deres kampe, at den bagerste kæde er til at spille fodbold med, da de virker lidt firkantede i den bagerste kæde og ikke har helt så teknisk et spil, som de øvrige på det kroatiske hold har.

Her nede har de vist at der er plads til forbedringer, selv om de kun har lukket et enkelt mål ind. Vi er godt klar over at Kroatien nok er favoritter, men i dag står de overfor det stærkeste forsvar hidtil i turneringen.

*

Danmark har store chancer for at fedte en remis hjem i ordinær tid. Defensiven er efter redaktionens opfattelse blandt de bedste, sammen med den svenske. Så de nordiske lande kan forsvare sig.

Kan vi så gøre det samme som svenskerne, nemlig komme frem på banen og skabe både spil og chancer – så vil kroaterne nok også passe lidt på rent offensivt. Vi må på ingen måde bare overlade spillet til dem, som mod Frankrig.

Så er Christian Eriksen – vil han endelig blomstre, eller har børnefødsel og en hård sæson i Tottenham slidt så meget på ham, at han ikke har det nødvendige overskud?

Vi tror på på en tæt kamp, hvor Danmark skal spille op til sit ypperste og selvfølgelig også have det fornødne held. Og bliver Hr. VAR i omklædningsrummet eller ligefrem slutter sig til vores hold – så er der bestemt en mulighed for minimum remis.

Kroatien – Danmark = X2 = Odds 1,95
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStreaming…

Booking.com
To Top