Freynhofer

Søndagens danske topopgør som dagens Frækkert…

Vi er blevet tiltrukket af dette jyske “næsten” lokalopgør mellem de 2 mandskaber der topper den næst bedste række i Danmark 1. Division. Vi ved godt at den kan være på kanten, men vi har en stærk tro på hjemmeholdet.

Vejle – Vendsyssel = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

Vejle ser ud til at have fået fat i en god form, som er konstant. I starten var der for mange svipsere. Men de seneste 7 kampe har givet 6 sejre, en remis og et enkelt nederlag. Det er specielt hjemme de er underholdende.

For når Vejle spiller hjemme i Aadalen, så er der stort set altid garanti for en hel del mål – naturligvis scoret af hjemmeholdet. I de seneste 6 kampe foran egne fans har de scoret 11 gange og kun lukket 2 ind. Vi tror på endnu en sejr og mange mål.

*

Vendsyssel skal man ikke kimse af, de ligger da også lige i slipstrømmen på Vejle på 6. pladsen i rækken, dog med 5 point færre. Også Vendsyssel skal se mange kampe tilbage for at finde det seneste nederlag. 

Vendsyssel skal hele 7 kampe tilbage for, at finde den seneste sejr i Vejle. Men de spiller ofte tætte kampe med 2-3 mål. Vi tror på det samme udfald i dag, dog med en sejr til hjemmeholdet.

Vejle – Vendsyssel = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

Booking.com
To Top