Freynhofer

Søndagens danske “Special Bonus”…

Vi har jo ramt vores Superliga rimeligt godt her i 2018 og det agter vi at fortsætte med – også i denne anbefaling. Vi har her fat i Danmarks nok mest svingende klub – men det har aldrig været et problem for klubbens fans.

AGF – Silkeborg = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

AGF har masser af opbakning go hver gang det går bare lidt godt – så tror de på både mesterskab og hæder. Men sådan gik det ikke i denne sæson og nu kæmpes der om, at forblive i den bedste danske række.

David Nielsen har gjort det godt siden han kom til og det ser ud til at fortsætte. Man har kun tabt til FC København med 0-1, så stabiliteten er for første gang i mange år, til stede. Selvom Ceres Park ikke er en fæstning, så tror vi alligevel på alle 3 point i dag.

*

Silkeborg har et hav af spillere på skadeslisten og det virker lige i overkanten at tror, at de kan stille med et kompetent mandskab til kampen. Hele 7 mand virker meget tvivlsomme – så nogle af de unge må træde i karaktér.

De seneste 2 gange Silkeborg har været på besøg på Ceres Park, er de rejst hjem med et nederlag på 2 mål. Vi er dog lidt i tvivl om, det igen bliver 2 mål – men sejren til AGF er vi ikke i tvivl om.

AGF – Silkeborg = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Booking.com
To Top