Bonus

Søndagens Bonus fra EM kvalen på BN…

Dagens Bonus kan godt i manges øjne være lidt tricky, men vi har nu en ganske god fornemmelse af udfaldet og hvem der efter vores mening ikke går hen og vinder opgøret.

Wales – Kroatien = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som NY bruger…

Wales fik faktisk et godt resultat med hjem fra Slovakiet, da de tilspillede sig en remis efter de 90 minutter. Det var endda waliserne der kom foran i 1. halvleg, men var under et voldsomt pres i den 2. og kunne ikke holde slovakkerne tilbage.

Men de viste gode takter og en god spilforståelse til hinanden på holdet. I dag er det en helt anden type modstander, men meget mere kompetence g langt flere dygtige spillere. Vi tror ikke på en walisisk sejr, men en remis er bestemt til stede.

*

Kroatien fik også et godt resultat, men det var også ventet. Her blev Ungarn sendt hjem med en sæk på 3-0, i en kamp som kroaterne styrede fra start til slut. Det betyder at Kroatien ligger øverst i puljen med 13 point.

Kroatien har kun tabt et opgør og det var ude til Ungarn. Siden er holdet vokset og blevet bedre. Hjemme slog de Wales med 2-1, men det opgør var ikke så tæt som resultatet fortæller. Vi tror ikke at Kroatien taber i dag.

Wales – Kroatien = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som NY bruger…

Booking.com
To Top