Freynhofer

Skærtorsdags Frækkerten fra Superligaen…

Så er der dømt topopgør i den danske Superliga og en sejr til hjemmeholdet vil måske ikke afgøre mesterskabet, men det vil være rimeligt tæt på. Så det vil helt klart være en kamp med masser af nerve – og det vil være den anden kamp i træk for hjemmeholdet – hvor der er megafokus.

FC København – FC MIdtjylland = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste Superliga Bonus at lege med…

FC København har virket et niveau over de fleste hold i den danske Superliga, men i dagens opgør skal de møde et hold, der stort set kan matche dem. Det er måske et et lige så stort Derby som når det er Brøndby IF som i sidste uge – men det skal nok komme.

Hjemme i nationalarenaen er de stadig stort set umulige at have med at gøre og det er meget sjældent at danske hold tager point med hjem og endnu mere sjældent, at de vinder. Det er kun sket en gang i denne sæson.

Vi har rigtig god fidus til københavnerne i denne kamp, da vi mener at de både taktisk og mandskabs mæssigt lige er en smule over gæsterne. Der udover er det hjemme foran egne fans, hvor de som sagt sjældent svigter.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

FC Midtjylland skal helst ikke tabe dette opgør, så er der måske for meget luft imellem de 2 hold. Lige nu ligger FC Midtjylland efter med en enkelt pind og det er til at forholde sig til, men et nederlag vil skubbe hjemmeholdet yderligere 3 point væk.

Så der er nok ikke nogen i FC Midtjylland der ikke kender vigtigheden af dette opgør og et evt. nederlag. Modsat kan en sejr gøre det hele meget sjovere og så kan jo selv afgøre det i den sidste ende.

På udebane har de gjort det godt og kun tabt 2 kampe i sæsonen. Den ene gang var netop til FC København, hvor det efter et tæt opgør endte med at københavnerne vandt med 2-1. Det kunne det sagtens blive igen i dag.

FC København – FC MIdtjylland = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste Superliga Bonus at lege med…

Booking.com
To Top