Freynhofer

Langfredagens Påske “Frækkert”…

Denne “Frækkert” er hentet i den engelske League One, hvor et af redaktionen favorithold i denne periode, fortsætter sin fremgang og ser ud til, at ende på en af de sjove pladser der gælder oprykning.

Plymouth – Southend = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får den bedste Bonus som Ny kunde…

Plymouth var bestemt ikke kandidat til noget som helst da man nåede november måned, hvor holdet lå og rodede rundt. Kun lidt point hist og her blev det til – men så skiftede man ud på nogle centrale poster og så gik Plymouth amok.

Fra at have været et hold der lignede nedrykkere, ligger de nu á point med det sidste hold der vil få en mulighed vi kval kampe. For med en 7. plads er de sprunget hen over alle de andre hold og det er svært at se hvordan det kan stoppes.

*

Southend er modsat faldet en del i niveau, men skal dog ikke tænke på fare for noget som helst. Med kun 8 runder tilbage af turneringen, kan de så småt godt begynde at gå på sommerferie og det ligner da også lidt noget i den retning.

De seneste 5 kampe har kastet 1 sejr, 3 gange remis og et nederlag af sig – så farten er taget noget af her på det sidste. Det er nok en blanding af en motivation der kun er professionel og den konstatering, at man ikke kan nå noget og det er helt modsat af hjemmeholdets.

Plymouth – Southend = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får den bedste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top