Freynhofer

Påske Søndagens Sikre spil fra Bundesligaen…

Inden vi på redaktionen sætter os ned ved et overdådigt Påskefrokost bord, har vi fundet nogle interessante spil frem – og vi starter naturligvis med dagens “Sikre” spil, som er hentet lige syd for grænsen.

Freiburg – Dortmund = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får Påskens Højeste Bonus at lege med…

Freiburg har 11 point ned til det bedste hold under stregen. Men med kun 5 runder tilbage, burde Freiburg også spille i den bedste tyske række i næste sæson. Det virker da også sm om, at de allerede har taget badetøflerme på.

Vi skal 5 kampe tilbage for at finde den seneste sejr og selv om de i dag skal spille foran egne fans, så virker det heller ikke som en fordel i dag. Kun 5 gange har de sejret ud af 14 kampe, foran egne fans og vi er ret sikre på, at det ikke sker i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Dortmund “blundede i en enkelt runde, hvor de tabte til Bayern, som nu er smuttet foran i tabellen med et enkelt point. Men formen er dog alligevel godkendt og det er bestemt forventeligt at de fortsætter den gode form og henter alle 3 point.

På udebane har de trods alt vundet 7 ud af 14 kampe og spillet remis 4 gange. Så kun 3 gange er de draget hjem til Dortmund med et nederlag. Det skulle være helt uvirkeligt, hvis det sker i dag. Sikker Påskesejr til gæsterne fra Dortmund.

Freiburg – Dortmund = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får Påskens Højeste Bonus at lege med…

Booking.com
To Top