Freynhofer

Onsdags Frækkerten fra det belgiske Slutspil…

Vi har her fundet et opgør fra den bedste belgiske rækkes nederste halvdel, hvor de som i Danmark deler rækken op og laver slutspil og EL- kval spil. Det er den sidste kategori vi her har fat i.

Westerlo – Charleroi = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du kan oprette flere konti via PayPal og få flere X Bonus…

Westerlo skal vinde dette opgør, hvis de skal tro på at de kan snuppe den sidste EL plads, der er som gulerod i denne gruppe. Men både form og evner taler ikke for denne mulighed.

Der er alt for store udsving og ustabilitet og hjemme har man ikke vist sine fans, at man er dygtige nok til at skulle spille ude i Europa. Efter 4 kampe i slutspillet er der kun 1 sejr og 3 gange remis.

*

Charleroi topper rækken og er dermed det hold der har den bedste mulighed for at ende i Europa i næste sæson. Med 3 point ned til St. Truiden, skal der bare hentes en sejr i dagens kamp og de er dermed sikret.

Charleroi har det fint på udebane og spillede tidligere på sæsonen remis, da de besøgte Westerlo. Men i den periode var Charleroi faktisk nede i en bølgedal. Nu er de igen i fuld firspring og det belønnes med endnu en udesejr i slutspillet.

Westerlo – Charleroi = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du kan oprette flere konti via PayPal og få flere X Bonus…

Booking.com
To Top