Freynhofer

Onsdagens tyske “Special Bonus” fra Bundesligaen…

GEVINST
Resultat: 1-2

Vi har fundet et opgør fra den tyske bedste række Bundesligaen, hvor vi forventer en jævnbyrdig kamp, men hvor udeholdet, nok mod manges forventning, løber af med sejren.

Düsseldorf – Leverkusen = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får 3-Doblet dit indskud til at spille for…

Düsseldorf er faktisk kommet hæderligt fra start som oprykkere og har kun tabt et opgør. Det var i premieren og sidenhen har de fået point mod både Leipzig og Stuttgart og Hoffenheim slog de.

Så selvtilliden er der – men der er også malurt i bægret. For de første kampe har næsten jævnet holdet med jorden, da skadeslisten efterhånden er på størrelse me et helt hold. Hele 8 spillere er yderst tvivlsomme og i bedste fald vil det kun være 1-3 spillere der bliver klar.

Så selvom det har været en god start, så er truppen ikke så bred at de kan tåle at have så mange spillere ude – heller ikke på hjemmebane. Vi tror bare ikke på dem i aften, med et så såret mandskab.

*

Leverkusen har ikke fået den bedste start på sæsonen og fik deres første point efter 4 runder, med en sejr over Mainz hjemme i sidste kamp. Men de viste på udebane mod Lodogorets, at de er godt på vej.

Og med 2 sejre i deres 2 seneste kampe, er troen på egne evner også ved at indfinde sig. Selvom Leverkusen også har nogle skader, vil det slet ikke have samme indvirkning å den samlede trups niveau. Vi tror på dem i aften.

Düsseldorf – Leverkusen = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får 3-Doblet dit indskud til at spille for…

 

 

Booking.com
To Top