Freynhofer

Onsdagens “Special Bonus” fra League One…

Det er sjældent at Bookmakerne giver et odds på over 1,50, når rækkens 2 mest modstridende hold møde i League One – men det skyldes nok det faktum, at favoritten er på udebane – men alligevel er det et godt odds.

Scunthorpe – Luton = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor der ikke er aldersbegrænsning eller NemID…

Scunthorpe har ikke st skyggen af point i de seneste 6 runder og det vil heller ikke ændre sig til i dag. Man kan roligt tale om krise i Scunthorpe i denne periode der vil noget.

Når man kun score 1 mål i 6 kampe hjemme/ude, så er det svært at vinde noget som helst. Lukker man så 12 mål ind i samme periode, så kan det næsten være ligemeget med at gå på banen.

De er da også det hold der har lukket flest mål ind i eget bur, efter de første 23 runder – 49 stk. i alt. I dag vil de igen tabe med et par mål eller flere, men vi spiller bare på det rene nederlag til hjemmeholdet.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Luton er lige det modsatte af hjemmeholdet – for de er nemmelig flyvende i denne periode. Kun en enkelt remis i deres seneste 9 kampe, alle øvrige er vundet. Så selvtilliden kan næsten gå af sig selv i denne periode.

Luton har på det seneste vundet over hjemmehold der er noget stærkere end dagens ditto og i forvejen har de en positiv historik med dagens gæster på udebane.

Vi vurderer at der er mindst et niveaus forskel mellem de 2 mandskaber og med tanke på de 2 holds selvtillid – som må være helt modsat rettet – så er der kun et udfald – der meget vel kan ende med en flermåls sejr.

Scunthorpe – Luton = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor der ikke er aldersbegrænsning eller NemID…

Booking.com
To Top