Freynhofer

Onsdagens “Special Bonus” fra den engelske PL…

Vi har på BettingNews redaktion kun fundet 2 kampe vi kan stå inde for, at anbefale i dag onsdag. Et lidt tynd program betyder, at der kun kommer 2 spil i dag, da vi ikke er sat i verden til at anbefale tvivlsomme spil og kampe.

Middlesbrough – Crystal Palace = 1 = Odds 2,00
Spilleet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller

Middlesbrough har haft besøg af både Chelsea, Liverpool og Tottenham indenfor de seneste 5 hjemmekampe, så det har været et hårdt program. Det lykkedes dog at vinde over Chelsea, hvilket var en positiv oplevelse.

Julen har også været en positiv oplevelse, da man i seneste runde slog Tottenham på udebane med hele 3-1 og igen er dette endnu en positiv oplevelse der gavner selvtilliden.

Vi ser et tæt opgør, mellem 2 formstærke mandskaber – men hjemmeholdets kurve er på vej op og spiller foran egne fans – så vi anbefaler spillet på en hjemmesejr.

*

Crystal Palace startede godt og spræller da stadigt lidt ind i mellem – men der er blevet længere mellem snapsene. Juledagene har heller ikke set for gode ud – med et nederlag og en remis.

Man slog dog noget overraskende Manchester City på udebane lige før jul, men det var vist mere et City hold, der af en eller anden grund havde ramt en eller anden mur i disse dage og tabte 2 kampe i streg. 

Disse 2 hold spiller stort set altid tætte kampe, så hjemmesejren bliver sikkert kun med 1 mål – men et odds på 2,00 er værd at smide lidt guld efter og virker også som et rimeligt sikkert spil.

Middlesbrough – Crystal Palace = 1 = Odds 2,00
Spilleet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller

Booking.com
To Top