Freynhofer

Onsdagens “Special Bonus” fra CL…

GEVINST
Resultat: 3-0

Det er onsdag og det betyder, at der også er Champions League kampe på programmet og naturligvis har vi nørdet de 2 kampe igennem og fundet den ene som et ganske godt spille objekt at smide lidt guld efter.

Barcelona – Chelsea = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus som Ny kunde…

Barcelona er der vel ikke så meget at skrive om, de gør hvad de er bedst til og det er at vinde. I dag er det et af de mere vigtige opgør, men med tanke på deres store forspring i La Liga, så har de nok prioriteret tilstrækkeligt, til at have et kompetent hold klar i dag.

Vi kan ikke se at de skulle tabe hjemme på Camp Nou, men selvfølgelig skal de kæmpe for det. Men både hjemmebane, spillestil og form burde være nok til at vinde dette opgør g gå videre til 1/4 finalerne.

*

Chelsea har vist en sjælden ustabilitet under Conte og det har været tydelig i både Premier League og i Champions League. Vi vurderer på redaktionen, at dette bliver endestationen for London holdet.

Kun 2 kampe er vundet i deres 10 seneste optrædener på fremmed græs og dagens modstander er bestemt ikke en der giver noget ved dørene. De seneste 4 udekampe er alle tabt med tilsammen 3-9 i score. Det slutter for Chelsea her.

Barcelona – Chelsea = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top