Freynhofer

Onsdagens “Special Bonus” fra Champions League…

Så skal vi til et af de helt store opgør på denne onsdag aften, hvor der med garanti er blevet lagt i kakkelovnen fra seneste møde – men også en kamp hvor vi ser 2 velfungerende spillestile overfor hinanden. Det er helt sikkert et opgør der vil få redaktionen siddet klistret til en eller anden skærm.

PSG – Liverpool = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

PSG har været usårlige i den hjemlige liga, men har vist en smule svaghed i Champions League sammenhæng. De har 5 point og det er 1 point færre end både Liverpool og Inter. Så intet er afgjort og et af disse 3 hold vil ende med sorteper.

Vi vurderer dog, at det ikke vil blive PSG, som har Crvena zvezda i det sidste opgør, som de vandt med 6-1 over hjemme. SÅ en sejr i dag, kan sende sorteper videre til et af de 2 øvrige hold i puljen. Vi levner ikke Liverpool mange chancer på og de tabte da også kun med 2-3 i Liverpool.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Liverpool kan godt se skriften på væggen hvis de taber dette opgør. Så er det sidste opgør på udebane mod Inter, som vil have flere point end Liverpool. og kan fedte en remis hjem. Så faktisk er det kun en sejr der tæller i dag.

Det bliver spændende at se om Klopp og Co. kan regne den ud. For det er en stærk modstander på en stærke hjemmebane de står overfor idag. Liverpool har måske ikke vist svaghedstegn, men har vaklet lidt hist og her og har kun vundet 4 kampe i deres 10 seneste kampe hjemme og ude.

En remis er ikke nok for Liverpool, men det kan godt gå hen og ende med, at PSG accepterer sådan et udfald, hvis det er stillingen langt hen i kampen – selv om det ikke er en holdbar løsning for nogle af holdene. Men var har garderet os for muligheden.

PSG – Liverpool = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top