Bonus

Onsdagens Special Bonus fra bjerglandet Schweiz…

Selv om der er mange internationale kampe i dag, har vi alligevel set os varme på et opgør fra den bedste schweiziske liga Super League. Her er vi ikke enige med Bookmakerne om hvor stor en favorit vores egentlig er!

Zürich – St. Gallen = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID hver gang du spiller…

Zürich har sportsligt gået tilbage, siden de rykkede tilbage i den bedste schweiziske række i sidste sæson. Der er bare ikke rigtigt noget der fungerer på banen. Økonomien har bevirket, at der ikke har været råd til spillere der kunne gøre en forskel.

Kun 2 point er det blevet til efter de 4 første runder og det har givet en score på 3-9. Derfor ligger de også sidst, men turneringen er stadig meget ung. Det er dog værd at bemærke, at de mandskaber de har mødt ikke er blandt den bedste halvdel.

*

St. Gallen kan heller ikke prale med en super sæsonstart og har da også kun 4 point efter de første 4 runder. De har så mødt hold af en helt anden kaliber og her i blandt Basel. Dem slog de med 2-1 foran Basel’s egne fans.

De har så tabt til Young Boys, som er det absolut bedste hold i rækken. Så selv om de ikke har været prangende, så er det godkendt. De 4 point de har høstet indtil nu har været på udebane og det er her vi spiller igen i dag. Vi tror de mindst henter det ene point.

Zürich – St. Gallen = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID hver gang du spiller…

Booking.com
To Top